Privacy

Privacyverklaring Make it in Tilburg

Jouw privacy is vanzelfsprekend belangrijk voor ons. Dit hoor je misschien wel vaker, maar we menen dit oprecht. We waarderen je vertrouwen in de diensten van makeitintilburg.com. Daarom zetten wij ons 100% in om alle persoonlijke informatie de je ons toevertrouwt te beveiligen en met grote zorg te bewaren.

In dit document beschrijven we hoe we je persoonlijke gegevens gebruiken en verwerken. We hopen dat de informatie duidelijk is geschreven, zodat je begrijpt wat we bedoelen en na het lezen geen vragen hebt. Je kunt ook lezen hoe je contact met ons kunt opnemen indien je vragen hebt over je persoonlijke gegevens. We beantwoorden je vragen met plezier. Lees ook onze aparte Cookieverklaring waarin we je vertellen hoe Studentintilburg.com gebruik maakt van cookies en andere vergelijkbare technologieën.

Als je ons eerder hebt gebruikt, dan weet je dat makeitintilburg.com online diensten aanbiedt via haar eigen website, maar ook via andere online platforms zoals websites van partners en social media.

Waarom we dit vertellen? Nou, alle informatie die hierna volgt is niet alleen van toepassing op één platform, maar op al deze platforms. Dus verschillende platforms, één privacyverklaring.

Deze privacyverklaring geldt voor alle vormen van informatie die wij verzamelen via deze platforms of middelen die hieraan verbonden zijn (bijvoorbeeld als je een bericht post op ons platform).

We kunnen de Privacyverklaring van tijd tot tijd aanpassen. Als je privacy belangrijk voor je is, bezoek deze pagina dan regelmatig. Dan ben je helemaal op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent.

En even voor de zekerheid: Als je het niet eens bent met deze Privacyverklaring, dan dien je geen gebruik meer te maken van onze diensten. Als je akkoord gaat met onze Privacyverklaring, dan word je volledig op de hoogte gehouden van alle informatie gelinkt aan ondernemen en ondernemer zijn in Tilburg.  Heel veel plezier!

Welke informatie verzamelt makeitintilburg.com?

Persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt.

Makeitintilburg.com verzamelt en gebruikt informatie die jij aan ons verstrekt. Als je per e-mail contact opneemt met het Makeitintilburg.com team of op een andere manier contact met ons opneemt (bijvoorbeeld via social media of door berichten te plaatsen op onze site) zullen wij ook daar informatie van je verzamelen.

Ook in andere gevallen kunt je ons voorzien van informatie. Als je surft op je mobiele toestel kun je Makeitintilburg.com toestemming geven om je huidige locatie te tonen of toegang geven tot je contactgegevens zodat wij je kunnen voorzien van de best mogelijke service.

Persoonlijke informatie over anderen die u aan ons verstrekt.

Het kan zijn dat je iemand (buiten jezelf) noemt of tagt in berichten, posts of foto’s.

In heel veel gevallen kun je Makeitintilburg.com gebruiken om informatie te delen met anderen. We moeten je erop wijzen dat het je eigen verantwoordelijkheid is dat de mensen waarvan je persoonlijke gegevens verstrekt zich hiervan bewust zijn en accepteren hoe Makeitintilburg.com hun informatie gebruikt (zoals beschreven in deze privacyverklaring).

Persoonlijke informatie die we automatisch verzamelen.

We verzamelen automatisch bepaalde informatie van je wanneer je onze platforms bezoekt. Je IP-adres, de datum en tijd waarop je toegang hebt gehad tot onze diensten, de hardware, de software of internetbrowser die je gebruikt en informatie over het besturingssysteem van je computer, zoals de versies van de applicatie en je taalinstellingen maken hier allemaal deel van uit. We kunnen ook informatie verzamelen over je klikgedrag en welke pagina's aan je worden getoond.

Als je gebruik maakt van een mobiel toestel kunnen we gegevens opslaan over je toestel, apparaat specifieke instellingen en eigenschappen, locatie, applicatiecrashes en andere systeemactiviteiten. Als je een bericht plaatst, registreert ons systeem met welk apparaat en via welke website of app je naar de website van Makeitintilburg.com bent gegaan.

Nieuwsbrieven, informatie over onze (nieuwe) programma’s, diensten en promotie

Wij bieden nieuwsbrieven via Mailchimp aan waarmee wij geïnteresseerden informeren over Makeitintilburg.com. Via de website kun je je hiervoor aanmelden. Jouw e-mailadres wordt toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Jouw persoonsgegevens geven wij door aan Mailchimp. Mailchimp is gevestigd in de Verenigde Staten. Mailchimp is gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield op grond waarvan gegevens veilig met haar uitgewisseld kunnen worden. 

Persoonlijke informatie die we uit andere bronnen verkrijgen.

We ontvangen niet alleen gegevens via jou, maar ook vanuit andere bronnen. Dat zijn onder andere partners, zoals affiliate partners en onafhankelijke derden. Alle informatie die we van hen ontvangen, kan gecombineerd worden met informatie die door jou verstrekt is. De toegang tot en acties van Makeitintilburg.com zijn niet alleen beschikbaar via Makeitintilburg.com, maar zijn ook geïntegreerd in systemen van online affiliate partners. Als je hier gebruik van maakt, geef je je gegevens door aan onze partner, die jouw gegevens weer aan ons doorstuurt. We integreren ook dienstverleningen van derden om diensten en betalingen tussen jou en derde partijen makkelijker te maken.

Bewaartermijn

Op grond van de wet mogen je persoonsgegevens maar een beperkte tijd bewaard worden. Wij bewaren de gegevens gedurende de tijd dat je gebruik maakt van het platform Makeitintilburg.com. Zodra je account meer dan een half jaar ongebruikt is, gaan wij ervan uit dat je niet meer wil deelnemen, en zullen wij je gegevens wissen uit ons systeem. Voordat dit gebeurt ontvang je van ons een e-mail waarin dit wordt aangekondigd. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om je account weer actief te maken.

Waarom verzamelt en gebruikt Makeitintilburg.com jouw persoonlijke gegevens?

We gebruiken opgeslagen informatie over jou voor verschillende doeleinden. Jouw persoonlijke gegevens kunnen op de volgende manieren gebruikt worden:

  • Contact met jou: we kunnen ook op andere moment contact met elkaar hebben, waaronder per e-mail of per (chat)bericht. De methode hangt af van de contactgegevens die je eerder met ons hebt gedeeld. We verwerken de communicatie die je met ons hebt. Dit kan een aantal redenen hebben, waaronder:
    • Reageren op en afhandelen van verzoeken die je hebt gedaan.
    • We kunnen je ook andere berichten sturen die gerelateerd zijn aan jouw bezoek aan het platform, zoals hoe je contact kunt opnemen met Makeitintilburg.com, en andere informatie waarvan we denken dat het nuttig voor je kan zijn.
  • Bevorderen van een veilige en betrouwbare dienstverlening: om een betrouwbare omgeving voor jou en partners van Makeitintilburg.com te creëren, kunnen we je persoonlijke gegevens gebruiken voor het opsporen en voorkomen van fraude en andere illegale of ongewenste activiteiten alsook voor het inschatten van risico's en voor veiligheidsdoeleinden, waaronder het authentiseren van gebruikers.
  • Verbeteren van onze diensten: we gebruiken ook persoonlijke gegevens voor statistische doeleinden. Dit maakt een belangrijk deel uit van onze manier van werken om diensten en gebruikerservaringen te verbeteren, maar het kan ook gebruikt worden voor testdoeleinden, probleemoplossingen en voor het verbeteren van de efficiëntie en kwaliteit van onze diensten. Het voornaamste doel is ons online platform te optimaliseren en aan te passen aan jouw wensen en ons platform slim en gebruiksvriendelijk te maken.
  • Chatgesprekken en mailverkeer met het team van Makeitintilburg.com kunnen live worden gevolgd of worden opgeslagen voor kwaliteitscontroles en trainingsdoeleinden. Na een bepaalde tijd worden deze automatisch weer verwijderd, tenzij Makeitintilburg.com beschikt over een rechtmatig belang om zulke gesprekken voor een langere periode (zo lang als redelijkerwijs noodzakelijk zou zijn) te behouden, waaronder voor het onderzoeken van fraudezaken. Alle opgeslagen gesprekken worden behandeld in overeenstemming met deze Privacyverklaring.
  • Juridische doeleinden: Tot slot kunnen we in sommige gevallen je gegevens gebruiken om juridische geschillen op te lossen en te verwerken, om de regelgeving te onderzoeken en na te leven of om de gebruikersvoorwaarden van Makeitintilburg.com af te dwingen zoals redelijkerwijs verwacht wordt.

Om jouw gegevens zoals eerder beschreven te verwerken, baseren we ons op de volgende juridische grondslag.

Wij verwerken jouw gegevens op basis van jouw eigen toestemming. Wij laten je vooraf weten welke gegevens we willen hebben en voor welk doel. Door je gegevens achter te laten ga je ermee akkoord dat wij dit doen.

Natuurlijk kun je altijd je toestemming weer intrekken via een e-mail naar makeitintilburg.nl. Wij zullen dan meteen stoppen met het gebruik van jouw gegevens en deze van ons systeem verwijderen.

Hoe deelt Makeitintilburg.com jouw gegevens met derden?

In bepaalde omstandigheden delen we jouw gegevens met derden, namelijk:

  1. Om de diensten van Makeitintilburg.com te ondersteunen, kunnen je gegevens gedeeld worden met gelieerde platforms aan Makeitintilburg.com. Dit zijn bijvoorbeeld Tickettotilburg.com en Studentintilburg.com. Naast bedrijvigheid in Tilburg, ondernemen en carrière bieden deze platforms informatie over wat er te doen is in Tilburg, zoals bijvoorbeeld een overzicht van horecagelegenheden, culturele initiatieven en sportgebeurtenissen. Maar ook wordt er informatie geboden over studie- en student gerelateerde informatie. Als je meer wilt weten over deze platforms kun je een bericht sturen naar info@makeitintilburg.nl, wij vertellen je er dan graag meer over.
  2. Diensten van derden: we kunnen diensten van derden gebruiken om namens ons jouw gegevens te verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Gemeente Tilburg die een ondernemersevent organiseert waar jij graag naartoe wil. Gemeente Tilburg kan de inschrijvingsprocedure via makeitintilburg.com laten lopen. Dit betekent dat jij vervolgens wordt voorzien van informatie omtrent dit event. Diensten van derden hebben een geheimhoudingsplicht en het is niet toegestaan jouw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden. Dit betekent in dit geval dat Gemeente Tilburg jou niet zomaar mag voorzien van informatie die niet gelieerd is aan het event waar je je voor in hebt geschreven.
  3. Autoriteiten: we geven persoonsgegevens door aan de rechtshandhaving voor zover het wettelijk verplicht is of strikt noodzakelijk voor het voorkomen, opsporen en vervolgen van strafbare feiten en fraude. We kunnen persoonsgegevens ook doorgeven aan autoriteiten om onze rechten en eigendommen te beschermen, of de rechten en eigendommen van onze zakenpartners.
  4. Partners: we werken samen met partners binnen en buiten Tilburg. Sommige van deze partners verspreiden of adverteren onze diensten. 

Hoe maakt Makeitintilburg.com gebruik van mobiele apparaten?

We bieden een versie van onze website die geoptimaliseerd is voor browsen op mobiel en tablet. Deze mobiele website verwerkt de persoonlijke gegevens die je ons geeft op dezelfde manier als onze website, en je kunt ook locatiediensten gebruiken om een accommodatie in de buurt te vinden. Met jouw toestemming kunnen we je pushnotificaties sturen met informatie die bij je past. Je kunt ons toegang geven tot jouw locatie of contactgegevens om de door jouw aangevraagde diensten te leveren. Als je een foto uploadt vanaf je mobiele apparaat kan jouw foto ook informatie geven over jouw locatie. Lees de instructies op je mobiele apparaat om erachter te komen hoe je de instellingen kunt veranderen en het delen van zulke data of de ontvangst van pushnotificaties kunt wijzigen.

Makeitintilburg.com kan gebruik maken van ‘cross-device tracking’ om onze diensten en marketingactiviteiten te optimaliseren. Dit kan met of zonder het gebruik van cookies gedaan worden. Voor meer informatie over cookies en andere vergelijkbare technologieën kun je de Cookieverklaring lezen. Met cross-device tracking kan Makeitintilburg.com bijhouden op welke manier verschillende apparaten gebruikt worden. Als een deel van de cross-device tracking kan Makeitintilburg.com gegevens die verzameld zijn vanaf een bepaalde browser of mobiel apparaat koppelen aan een andere computer of apparaat die gelinkt is aan de computer of apparaat waar de gegevens zijn verzameld.

Gepersonaliseerde advertenties die aan je worden getoond op andere websites of in apps kunnen aangeboden worden op basis van jouw activiteiten op gekoppelde computers en apparaten. Door ervoor te kiezen niet deel te nemen aan het programma "Network Advertising Initiative" (NAI) kun je ook jouw deelname aan cross-device tracking voor marketingdoeleinden beëindigen. Denk eraan dat het uitloggen bij jouw gebruikersprofiel niet meteen betekent dat je geen gepersonaliseerde advertenties meer krijgt.

Hoe maakt Makeitintilburg.com gebruik van social media?

Makeitintilburg.com bedient zich op verschillende manieren van social media. We benutten het vooral om te informeren en deels om het gebruik van onze diensten te faciliteren, maar ook om gerelateerde diensten en items van onze partners te promoten en om onze eigen diensten te adverteren, verbeteren en faciliteren.

Makeitintilburg.com is niet verantwoordelijk voor wat de social media platforms doen met de data die jij zelf met hen deelt. We verwijzen je hiervoor door naar de privacyverklaring van het betreffende social media platform.

Welke veiligheidsprocedures gebruikt Makeitintilburg.com om uw persoonlijke gegevens te waarborgen?

In overeenstemming met de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming hebben wij solide procedures om ongeautoriseerde toegang tot, en het misbruik van, persoonsgegevens te voorkomen.

Wij gebruiken geschikte systemen en procedures om de persoonlijke informatie die je ons geeft te beschermen. Wij gebruiken ook beveiligingsprocedures en technische en fysieke beperkingen voor toegang tot de persoonlijke informatie op de servers. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot persoonlijke informatie als dit nodig is voor hun werk.

Hoe gaat Makeitintilburg.com om met de persoonlijke gegevens van jongeren?

De diensten die door Makeitintilburg.com worden aangeboden zijn ook bedoeld voor jongeren onder de 18 jaar, denk aan jonge ondernemers die naast hun studie een bedrijf starten. Makeitintilburg.com zal daarom alleen content, informatie en diensten bieden die passen binnen deze doelgroep.

Hoe kun je de persoonlijke gegevens die je aan Makeitintilburg.com hebt gegeven beheren?

Je hebt altijd het recht om de persoonlijke informatie die wij van je hebben te bekijken. Je kunt een overzicht van je persoonlijke gegevens aanvragen door een e-mail te sturen naar het onderstaande e-mailadres. Zet "Verzoek persoonlijke gegevens" in het onderwerp veld van je e-mail en we helpen je zo snel mogelijk.

Je kunt ook contact met ons opnemen als je van mening bent dat de persoonlijke informatie die wij van je hebben onjuist is, als je denkt dat wij niet langer het recht hebben om jouw persoonlijke gegevens te gebruiken of als je andere vragen heeft over deze Privacyverklaring of de manier waarop jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt. Gelieve ons een e-mail te sturen via de onderstaande contactgegevens. Wij zullen jouw verzoek behandelen in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Je kunt jouw gebruikersprofiel op ieder moment verwijderen door op jouw profiel in te loggen via de website van Makeitintilburg.com en vervolgens jouw profiel te verwijderen.

Ben je niet eens met de gang van zaken van Makeitintilburg.com en kom je er niet uit met ons team? Natuurlijk kun je dan altijd contact opnemen en/of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wie is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonlijke gegevens op de website van Makeitintilburg.com?

Het verwerken van persoonlijke gegevens op de website wordt gedaan door het team van Make it in Tilburg welke valt onder Stichting Marketing Tilburg en haar kantoor heeft aan Tivolistraat 6, 5017 HP, Tilburg. Mocht je opmerkingen of suggesties hebben over deze privacyverklaring, stuur dan een e-mail naar info@makeitintilburg.nl. We zullen je zo snel mogelijk antwoorden. We staan je graag te woord, vooral als het om je privacy gaat.